Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya doğru uçmak

Rüyada havaya doğru uçmak

Rüyada havaya doğru uçmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, böylece yüzünün güleceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havaya doğru uçmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Rüyada havaya doğru uçmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havaya doğru yükselmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara doğru uçmak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşe doğru uçmak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, büyük başarılar elde edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Rüyada aşağıya doğru uçmak sahip olduğu zenginliğin de artacağına, özel muamele göreceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye doğru uçmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada aya doğru uçmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize doğru uçmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments