Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde bulgur görmek

Rüyada evde bulgur görmek

Rüyada evde bulgur görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kişinin can derdine düşeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok güzel günler geçirileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada evde bulgur gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada evde bulgur görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada bulgur pilavı görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur köftesi yapmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur yığını görmek dara düşeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada kaynatılmış bulgur görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulur.

Rüyada pirinç bulgur görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments