Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada bulgur pilavı yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada tereyağlı bulgur pilavı yemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, ufkunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pilavının içinde kurt görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı yemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada domatesli bulgur pilavı görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine inanılır.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek rakiplerin başarı kazanacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına alamet eder.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı pişirmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments