Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu erik yemek

Rüyada sulu erik yemek

Rüyada sulu erik yemek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, hastalıktan şifa bulmaya, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu erik yemek gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Rüyada sulu erik yemek art niyetli kişilere uyacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sulu patates yemeği görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu elma yemek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulu etli yemek yemek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sulu portakal yemek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sulu et yemeği yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada sulu karpuz yemek sağlığın da bozulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu köfte yemek tüm sorunlarının biteceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments