Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde balıklar görmek

Rüyada suyun içinde balıklar görmek

Rüyada suyun içinde balıklar görmek bol nimete kavuşulacağına, her anlamda şifa bulmaya, şansının geri döneceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde balıklar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde balık tutmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada temiz su içinde balık görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çocuk sahibi olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinden balık toplamak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada su içinde balık tutmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan su içinde balık görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments