Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir içinde yürümek

Rüyada nehir içinde yürümek

Rüyada nehir içinde yürümek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir içinde yürümek gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Rüyada nehir içinde yürümek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada nehir kenarında yürümek kalben çok rahat edileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına inanılır.

Rüyada nehir üzerinde yürümek kendisini işine veremeyeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde yürümek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, makbul olmayan işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada nehir içinde balık görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir içinde olmak onun yolundan ayrılmayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir içinde görmek kısmetsizlik yaşayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde nehir görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments