Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık göle görmek

Rüyada bulanık göle görmek

Rüyada bulanık göle görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık göle gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.

Rüyada bulanık bir göl görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Rüyada bulanık göle görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bulanık gölde balık görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada bulanık göle düşmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık gölde yüzmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık göl görmek memur ise terfi edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık denizden çıkmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments