Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık bir göl görmek

Rüyada bulanık bir göl görmek

Rüyada bulanık bir göl görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada bulanık bir göl gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

Rüyada bulanık gölde yüzmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık göl görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulur.

Rüyada bulanık göle düşmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Rüyada bulanık göle görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine inanılır.

Rüyada bulanık bir göl görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık gölde balık görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık yosunlu su görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments