Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unla ekmek yapmak

Rüyada unla ekmek yapmak

Rüyada unla ekmek yapmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unla ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada unla ekmek yapmak bazı kayıplar olabileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulur.

Rüyada undan ekmek yapmak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ekmek ve un görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, iyileşeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada un ekmek görmek nimet bolluğu yaşayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada un ve ekmek görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek unu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, rızkın çoğalacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada un hamur ekmek görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada unlu ekmek görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yakın akrabadan gelecek habere yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments