Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek neşesini kaybedeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye kar yağdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Rüyada bahçeye yağmur yağdığını görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yağmur kar yağdığını görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek karalar bağlayacağına, şükredeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kar yağmak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada büyük büyük kar yağdığını görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına alamet eder.

Rüyada ilk kar yağdığını görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments