Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mercimek ayıklamak

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, önemli bir makama terfi alacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek ayıklamak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil biber ayıklamak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, koyu muhabbette kalacağına inanılır.

Rüyada yeşil bezelye ayıklamak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak maddi anlamda zayıflayacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye ayıklamak alınganlıkların hasıl olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments