Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada dolaşmak

Rüyada tarlada dolaşmak

Rüyada tarlada dolaşmak bol nimete kavuşulacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, rahat geçinerek yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada dolaşmak gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tarlada dolaşmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Rüyada buğday tarlasında dolaşmak kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta dolaşmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kendine olan güvenini kaybedeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada yükseklerde dolaşmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına rivayet eder.

Rüyada havluyla dolaşmak dualarının karşılığını göreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada cami etrafında dolaşmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde tekneyle dolaşmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip dolaşmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments