Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada broş görmek

Rüyada broş görmek

Rüyada broş görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kişinin fakirleşeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada broş gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada inci broş görmek sevinç ve mutluluğa, yaptığı işte sivrileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Rüyada broş takmak rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek broş görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın broş görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta broş görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, herkesin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada broş görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada broş almak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yakaya broş takmak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments