Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek broş görmek

Rüyada kelebek broş görmek

Rüyada kelebek broş görmek işinden uzaklaşacağına, ticaret sektörüne atılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kendisine şifa olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına inanılır.

Rüyada kelebek broş gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kelebek broş görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş broş görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın broş görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet eder.

Rüyada broş almak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci broş görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada pırlanta broş görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, gerekirse özür dileneceğine inanılır.

Rüyada broş takmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada broş görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments