Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın broş görmek

Rüyada altın broş görmek

Rüyada altın broş görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altın broş gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Rüyada altın broş görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada broş almak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakaya broş takmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek broş görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada broş takmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine alamet eder.

Rüyada broş görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci broş görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta broş görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments