Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada broş almak

Rüyada broş almak

Rüyada broş almak maddi açıdan borçların ödeneceğine, işlerinin bozulacağına, hasret çekileceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada broş almak gördüyseniz:

  • Birdenbire kendinizi karar yetkisinde bulabilirsiniz.

Rüyada broş almak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine delalettir.

Rüyada inci broş görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada broş takmak sevinçli haberlere, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada kelebek broş görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yakaya broş takmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta broş görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada altın broş görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş broş görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments