Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada broş takmak

Rüyada broş takmak

Rüyada broş takmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada broş takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada yakaya broş takmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada broş takmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada broş görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine inanılır.

Rüyada broş almak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada inci broş görmek sahip olduklarının eksileceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada pırlanta broş görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın broş görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada gümüş broş görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments