Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş karpuz görmek

Rüyada bozulmuş karpuz görmek

Rüyada bozulmuş karpuz görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalettir.

Rüyada bozulmuş karpuz gördüyseniz:

  • Bilindiği gibi sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar elde edemezsiniz.

Rüyada bozulmuş karpuz görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, gelirinin de garanti altında olacağına inanılır.

Rüyada büyük boz yılan görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bozulmuş bal görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bozyılan görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, fakir çocukları giydireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına inanılır.

Rüyada oruç bozmamak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Rüyada bozulmuş tatlı görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet eder.

Rüyada bozulmuş salça görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bozulmuş yoğurt görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments