Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş yoğurt görmek

Rüyada bozulmuş yoğurt görmek

Rüyada bozulmuş yoğurt görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş yoğurt gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada bozulmuş yoğurt görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Rüyada boz kedi görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş nar görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bozulmuş meyve görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş portakal görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Rüyada bozulmuş gıda görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruç bozmamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bekaretin bozulmasını görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments