Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç bozmamak

Rüyada oruç bozmamak

Rüyada oruç bozmamak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, rahatının bozulacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, nimetin çoğalacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç bozmamak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada oruç bozmamak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada boz fare görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boz at görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, tamamen içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yol görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada araba bozulması görmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boz köpek görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada boz tavşan görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, maneviyatının çökeceğine işaret eder.

Rüyada bozulmuş peynir görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, güzel bir döneme girileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments