Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozyılan görmek

Rüyada bozyılan görmek

Rüyada bozyılan görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ekmeğin kesileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Rüyada bozyılan gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada boz yılan öldürmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş et yemek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet eder.

Rüyada bozulmuş patates görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar bozulması görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Rüyada bozulmuş et görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş yumurta görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş soğan görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, büyük bir sorun oluşacağına rivayet eder.

Rüyada boz ata binmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments