Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş bal görmek

Rüyada bozulmuş bal görmek

Rüyada bozulmuş bal görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada bozulmuş bal gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada bozulmuş bal görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş meyve görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş araba görmek mal ve mülk sahibi olmaya, şansının ve bahtının döneceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bozulmuş balık görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Rüyada bozulmuş yemek görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş kıyma görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bozulan araba görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulur.

Rüyada boz ayısı görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments