Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işarettir.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, tebrik edileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kudreti ve cesareti bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızlık zarı kan görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarını patlatmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarı görmek tatsız durumlar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yalnız hissetmeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments