Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozukluk para görmek

Rüyada bozukluk para görmek

Rüyada bozukluk para görmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, planlarının bozulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bozukluk para gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine bozuk para vermek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bozuk para koymak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk ve kağıt para bulmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para üstü almak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada madeni bozuk para görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde bozuk para görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments