Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, keyfe kavuşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz tartışmalara girmemelisiniz.

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, büyük bir özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kumbaraya kağıt para atmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Rüyada kumbaraya para atmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaklaşan güzel günlere inanılır.

Rüyada kumbarada para görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para dolu kumbara görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kumbarada kağıt para görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments