Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para koymak

Rüyada bozuk para koymak

Rüyada bozuk para koymak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, önemli kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada bozuk para koymak gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada cebine bozuk para koymak sevdikleri ile birlikte olacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para cebine koymak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet eder.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bozuk para koymak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, karın artacağına rivayet eder.

Rüyada parayı cüzdana koymak ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebine kağıt para koymak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıya para koymak zor bir dönem geçirileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdana kağıt para koymak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, dileklerinin kabul olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments