Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk et görmek

Rüyada bozuk et görmek

Rüyada bozuk et görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, darlığa düşeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk et gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada bozuk tavuk eti görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk et yemek maddi olarak zorluk çekileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bozuk et atmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bozuk et görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yollarını ayıracağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalettir.

Rüyada bozuk asansör görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, hayırlı bir evlat olacağına alamet eder.

Rüyada toprakta bozuk para görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada yabancı bozuk para görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine işarettir.

Rüyada birinden bozuk para aldığını görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments