Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk et atmak

Rüyada bozuk et atmak

Rüyada bozuk et atmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, zararını tamamen kapatacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, güzel davetler alacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada bozuk et atmak gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada bozuk et atmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kavgaların büyüyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya bozuk para atmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine bozuk para atmak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada denize bozuk para atmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza işaret eder.

Rüyada bozuk paraları atmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Rüyada bozuk para atmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments