Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk eti yediğini görmek

Rüyada tavuk eti yediğini görmek

Rüyada tavuk eti yediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kazanılan paranın artacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk eti yediğini gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada tavuk eti yediğini görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalettir.

Rüyada birinin tavuk yediğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına inanılır.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek yapılan planların alt üst olacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments