Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten bozuk para almak

Rüyada bir erkekten bozuk para almak

Rüyada bir erkekten bozuk para almak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekten bozuk para almak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizinle benzer olaylar yaşamış kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten bozuk para almak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, güç ve para kaybedeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna bozuk para vermek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Rüyada bozuk parayla oynamak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para kaybetmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına inanılır.

Rüyada kadından bozuk para almak bir süre sıkıntı çekeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir avuç bozuk para görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Rüyada bozuk para vermemek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinden bozuk para almak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, derin bir nefes alacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments