Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para atmak

Rüyada bozuk para atmak

Rüyada bozuk para atmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalettir.

Rüyada bozuk para atmak gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Rüyada denize bozuk para atmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada suya bozuk para atmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk parayı kumbaraya atmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, önemli kararlar alınacağına, uzak bir yola gidileceğine işarettir.

Rüyada bozuk paraları kumbaraya atmak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine bozuk para atmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk paraları atmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada kumbaraya bozuk para atmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada bozuk para atmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, başarıların artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments