Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bozuk para görmek

Rüyada kirli bozuk para görmek

Rüyada kirli bozuk para görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada kirli bozuk para gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilerle tartışabilirsiniz.

Rüyada kirli bozuk para görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hasret gidereceğine inanılır.

Rüyada eşinden bozuk para almak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, güzel bir evliliğe, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine bozuk para vermek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada bozuk para düşürdüğünü görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sürekli tartışacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüye bozuk para vermek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para çiğnemek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yerden bozuk para bulmak kar sağlayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para bulmak ve almak işlerin devam edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayat boyu çok sevileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments