Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup vermek

Rüyada altın bulup vermek

Rüyada altın bulup vermek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, uzun sohbetler edeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada altın bulup vermek gördüyseniz:

  • Ailenizle ya da eşinizle konuşabileceğiniz ortamlar yaratın.

Rüyada altın bulup takmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada altın bulup paylaşmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik bulup takmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulup saklamak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada altın bulup satmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, eşyaların yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bulup sahibine vermek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalettir.

Rüyada altın bulup kaybetmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada altın bulup vermek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments