Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup takmak

Rüyada altın bulup takmak

Rüyada altın bulup takmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup takmak gördüyseniz:

  • Özel kişilerle planlarınızı paylaşmanız durumunda planlarınızın başarı şansı artabilir.

Rüyada altın bilezik bulup takmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada altın bulup takmak kazancının günden güne arttıracağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalettir.

Rüyada altın yüzük bulup takmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpe bulup takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilezik bulup takmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yarınlarına inanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada saat bulup takmak olmayacak hayallere kapılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada yüzük bulup takmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments