Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup satmak

Rüyada altın bulup satmak

Rüyada altın bulup satmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın bulup satmak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Rüyada altın bulup satmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada altın bulup bozdurmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Rüyada altın bulup paylaşmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Rüyada altın bulup kaybetmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine rivayet eder.

Rüyada altın bulup sahibine vermek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bulup saklamak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kem gözlere geleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bulup takmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalettir.

Rüyada altın yüzük bulup takmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments