Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik bulup takmak

Rüyada altın bilezik bulup takmak

Rüyada altın bilezik bulup takmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok eğleneceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet eder.

Rüyada altın bilezik bulup takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada altın bilezik bulup takmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada bilezik bulup takmak düşmanlarla beraber oturmaya, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret eder.

Rüyada altın bulup takmak rızkından ve gelirinden olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada altın yüzük bulup takmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada saat bulup takmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada küpe bulup takmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada yüzük bulup takmak hazırdan yemek zorunda kalacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak hanesine güneş doğacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments