Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup kaybetmek

Rüyada altın bulup kaybetmek

Rüyada altın bulup kaybetmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada altın bulup kaybetmek gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakmalısınız.

Rüyada altın bulup kaybetmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup sonra kaybetmek istediği gibi hareket edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada para bulup kaybetmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup vermek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada altın bulup paylaşmak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işinde de hep başarılı olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalettir.

Rüyada altın bulup toplamak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, malının ve parasının da artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada altın bulup dağıtmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik bulup takmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments