Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saatini başkasına vermek

Rüyada kol saatini başkasına vermek

Rüyada kol saatini başkasına vermek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saatini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Rüyada taşlı kol saati görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada pırlanta kol saati görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kol saati takmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına inanılır.

Rüyada değerli kol saati görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye almak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sosyal konumunun değişeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kolunda saat görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kol saati görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments