Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk saat görmek

Rüyada bozuk saat görmek

Rüyada bozuk saat görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk saat gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Rüyada bozuk kol saati görmek gün sayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk kol saat görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, çok dikkat çekeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk saat bulmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk saat görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta bozuk para toplamak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çalıştığına değeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada çuval dolusu bozuk para görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu bozuk para görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments