Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup dağıtmak

Rüyada altın bulup dağıtmak

Rüyada altın bulup dağıtmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, belalara denk gelmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın bulup dağıtmak gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada altın bulup dağıtmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına inanılır.

Rüyada altın bulup geri vermek eski bir hastalığın nüksedeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bulup paylaşmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bulup saklamak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulup kaybetmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın bulup takmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulup vermek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bulup satmak geçim derdinin olmayacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments