Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş salatalık görmek

Rüyada bozulmuş salatalık görmek

Rüyada bozulmuş salatalık görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada bozulmuş salatalık gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada bozulmuş salatalık görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bozulmuş sucuk görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, elinin dara düşmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Rüyada boz ayısı görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bozulmuş tatlı görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, büyük bir projeye girileceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bozulmuş yumurta görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kul hakkına girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boz ayı öldürmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş kavun görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments