Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boz köpek görmek

Rüyada boz köpek görmek

Rüyada boz köpek görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Rüyada boz köpek gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Rüyada boz köpek görmek hayatını yoluna sokacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boz ayı öldürmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, oldukça büyük başarılara, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalettir.

Rüyada boz kedi görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş tavuk eti görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boz tavşan görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Rüyada bozulmuş peynir görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş salatalık görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bozulmuş su içmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments