Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boz kedi görmek

Rüyada boz kedi görmek

Rüyada boz kedi görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rütbe edineceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada boz kedi gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada boz kedi görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada bozulmuş gıda görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işaret eder.

Rüyada murat bozuu görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, gücünün azalacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bozulan yemek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada bozulmuş yemek görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının bozulmasını görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalettir.

Rüyada araba bozulması görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Rüyada bozulmuş su içmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments