Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş tavuk eti görmek

Rüyada bozulmuş tavuk eti görmek

Rüyada bozulmuş tavuk eti görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, zor durumların sona ereceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş tavuk eti gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada bozulmuş tavuk eti görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş et yemek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş et görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bozulmuş çiğ et görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, edilen duaların kabul olacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tavuk ve et görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ekmeğin kesileceğine delalet eder.

Rüyada tavuk eti almak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek çevreye karşı itibarın artacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments