Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş mezar görmek

Rüyada bozulmuş mezar görmek

Rüyada bozulmuş mezar görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet eder.

Rüyada bozulmuş mezar gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Rüyada bozulmuş mezar görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boz ayı yavrusu görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş kıyma görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızlığının bozulması görmek husumetlerin başgöstereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada bozulmuş et görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bozulmuş meyve görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boz fıstık görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş üzüm görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments