Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boz fare görmek

Rüyada boz fare görmek

Rüyada boz fare görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada boz fare gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Rüyada boz fare görmek deniz aşırı işler yapılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada boz tavşan görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş salça görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın bozulmasını görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş çikolata görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada murat boz görmek güzelliklerle dolacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba bozulması görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada telefon bozulması görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments