Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş soğan görmek

Rüyada bozulmuş soğan görmek

Rüyada bozulmuş soğan görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, her zaman haklının yanında olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bozulmuş soğan gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Rüyada bozulmuş soğan görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş et görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boz ayı yavrusu görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada bozulmuş karpuz görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hayaline kavuşacağına yorulur.

Rüyada boz fıstık görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş kavun görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada telefonun bozulması görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments