Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, aralarından su sızmayacağına delalet eder.

Rüyada boyunun çok uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada birinin boyunu uzun görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret eder.

Rüyada uzun boyun görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu çok uzun görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine işarettir.

Rüyada ölünün boyunu uzun görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boyun uzun olduğunu görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, rızkının kesileceğine, hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının boyunu uzun görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin boyunu uzun görmek aydınlığa çıkılacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments