Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulmak ve satmak

Rüyada altın bulmak ve satmak

Rüyada altın bulmak ve satmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve satmak gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada altın bulmak ve satmak alim insanlardan sayılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulup satmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada altın künye satmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının altınını satmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada külçe altın satmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, iyi anlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik satmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına tabir olunur.

Rüyada altın kolyeyi satmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada altın almak satmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments