Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külçe altın satmak

Rüyada külçe altın satmak

Rüyada külçe altın satmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalettir.

Rüyada külçe altın satmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada külçe altın satmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada külçe altın tutmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, anne baba duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada külçe altın taşımak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir külçe altın görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada altın külçe bulmak mutsuz ve huzursuz olacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, mal kayıpları da yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada külçe altın bulmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalettir.

Rüyada altın külçe görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, rahat erileceğine işarettir.

Rüyada külçeyle altın görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments